wellnesstara.com

Kehonhoitoa mineraaleilla

Hyvä keksintö – löydettiin uudelleen


Kehonhoito oli satojen vuosien ajan emäksistä. Muinaiset roomalaiset, kreikkalaiset ja egyptiläiset käyttivät kehonhoitoon emäksisiä aineita, joita valmistettiin puiden tai kasvien tuhkasta.

Kehonhoito pehmeällä pH-arvolla tarkoittaa parempaa puhtautta ja nopeampaa ihon uudistumista. Sen avulla kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti ja iho voi hengittää. Valitettavasti tämä tieto on unohdettu viimeisen 50 vuoden aikana. Nykyisessä kosmetiikassa lisääntyvä happamien voiteiden, vahvojen kemiallisten aineiden sekä raakaöljy-jalosteiden käyttö, tukkii ihohuokoset ja estää ihon luonnollisen hengitystoiminnan.

Siksi pH-Cosmetics on muuttanut ihonhoitoa: hoitotuotteiden pehmeä pH-arvo avaa ihohuokoset ja tekee ihosta hengittävän. Ihon luonnolliset elintoiminnat elpyvät, sen oma puhdistusmekanismi ja kyky kosteuttaa itse itseään paranevat. Iho normalisoituu, jopa rasvaisesta, kuivasta ja halkeilevastakin ihosta tulee pehmeä, sileä ja kaunis. Hengittävä iho on väriltään kirkas ja helakka. Myös ihon vanhenemisprosessi hidastuu ja iho säilyttää nuorekkuutensa pitkään. Tuotteissamme ei käytetä happoja. Kaikki tuotteet sisältävät mineraaleja ja niiden raaka-aineet ovat puhtaita, siksi täydellinen ihonhoito on mahdollista myös ongelmaiholle.