wellnesstara.com

Tietoa tuotteistamme

Emäksinen kylpysuola pH 7,5

Kylpysuola on luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon kivennäisaineita. Siitä tehdään emäskylpyjä, ja sitä voi käyttää päivittäiseen kasvojen ja kehon puhdistukseen. Iho kastellaan ja emäksistä kylpysuolaa hierotaan ihon pintaan, se sulaa täydellisesti ja jättää iholle ihanan pinnan. Kylpysuolaa voi sekoittaa myös emäksisen puhdistusmaidon joukkoon ja puhdistaa kasvot tällä seoksella. Likainen ilma, meikit ja muu kosmetiikka sisältävät happoja, joita emäksinen puhdistus poistaa tehokkaasti.

Emäksinen päivävoide pH 7,5

Kevyt öljy/vesi-emulsio. Se imeytyy erittäin hyvin ja nopeasti ihoon, ja soveltuu hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Käytetään: tasapainottamaan ja hoitamaan joko liian kuivaa tai rasvaista ihoa tai epäpuhdasta ihoa. Emäksinen päivävoide suojaa ihoa vahingollisilta ympäristöhaitoilta. Siinä on myös kevyt aurinkosuoja. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä luhtalitukka-öljy, appelsiini, mandariini, muskatelli, salvia, malva, hamamelis, E-vitamiini, allantoin.

Emäksinen yövoide pH 7,5

Täyteläinen vesi/öljy-emulsio kaikkien ihotyyppien hoitoon. Käytetään: korjaamaan kuivaa ja hoidon tarpeessa olevaa ihoa. Voide uusii ihoa ja suojaa voimakkaita rasitteita kuten kylmyyttä tai kuumuutta vastaa. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta voiteen säännöllinen käyttö, uudistaa tuhoutunutta ja vahingoittunutta sarveiskalvokerrosta. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä jojoba-öljy, melissa, mehiläisvaha, keto-orvokki, vitamiiniöljyt A ja E, porkkanaöljy, laventeli, mandariinia ja ylang-ylang.

Emäksinen rakentava voide pH 7,9

Vesi/öljy-emulsio on uudistava ja ihon rakennetta korjaava päivä- ja yövoide. Käytetään: erityishoitona voimakkaasti rasittuneelle iholle rankoissa sääolosuhteissa. Ihanteellista käyttää ulkona työskennellessä tai urheillessa. Soveltuu erinomaisesi myös raskaana oleville ja ikäihmisille, joiden iho on hormonaalisten muutosten johdosta herkistynyt. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja tuoreiden kasvien uutteet sekä: B-glukaanin ja E-vitamiinin yhdistelmä, joka korjaa ihoa tehokkaasti ja suojaa samalla auringon UV-säteilyltä.

Emäksinen puhdistusmaito pH 8,7

Sisältää syvävaikuttavia emäksisiä mineraaliaineita. Soveltuu erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Käytetään: ihon pintakerroksen puhdistamiseen. Päivittäiseen kasvojen puhdistukseen ja meikin poistoon. Puhdistusmaidon vaikutus korjaa vaurioituneita sarveiskalvoliuskoja ja tukkiutuneita ihohuokosia. Puhdistuksen jälkeen iho viimeistellään emäksisellä kasvovedellä. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä luhtalitukka-öljy, piparminttu, mandariini ja korte.

Emäksinen kasvokuorinta pH 8,0

Sisältää mietoja vaikuttavia aineita ja soveltuu päivittäiseen epäpuhtaan ja hilseilevän ihon kuorintaan. Käytetään: irrottamaan ylimääräisiä sarveiskalvoliuskoja, parantamaan ihon omaa puhdistusmekanismia, uudistamaan ihon rakennetta sekä korjaamaan sarveiskalvokerrosta ja lipidikaksoiskerrosta. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja luhtalitukka-öljy, piparminttu, mandariini, korte ja aprikoosinkivi-rouhe.

Emäksinen kasvovesi pH 8,5

Sopii kaikille ihotyypeille. Se virkistää ja hoitaa ihoa erittäin miedolla tavalla. Käytetään: ihon kirkastamiseen ja jälkipuhdistukseen. Emäksisen vaikutuksensa ansiosta se soveltuu niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle sekä epäpuhtaalle ja sekaiholle. Erinomainen silmämeikin poistossa. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä hamamelis, sitruunaruoho, tangeriini-öljy, allantoin, joka antaa luonnollista kosteutta, sorbitoli (kasveista saatava sakkariini), josta syntyy pehmeys ja miellyttävä koostumus.

Emäksinen naamio pH 7,9

Maamineraaleja sisältävä naamio, joka levitetään ohuelti kasvoille, kaulaan ja dekolteen alueelle. Käytetään: syväpuhdistamaan ihoa ja parantamaan ihon omaa kosteutuskykyä sekä tasapainottamaan rasvaneritystä. Ihosta tulee sileä ja kiinteä sekä tasaisen värinen. Naamio sitoo voimakkaasti itseensä kuona-aineita ja syväpuhdistaa. Sen hienot mineraalirakeet neutraloivat happoja. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä kamferi, rosmariini, inkivääri, savi, allantoin, urea ja emäksinen kylpysuola, jossa on korkea mineraalipitoisuus.

Emäksinen vartalovoide pH 7,5

Kevyt, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä voide. Sisältää runsaasti gammalinoleeni-happoja ja emäksisiä mineraaliaineita, joiden ansiosta iho saa päivittäin runsaasti kosteutta ja voi uusiutua paremmin. Käytetään: rasvaisen, kuivan tai halkeilevan ihon päivittäiseen hoitoon. Hierotaan iholle suihkun tai emäksisen kylvyn jälkeen. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä jojoba-öljy, tomaatti, malva, limetti, laventeli.

Emäksinen suihkugeeli pH 7,5

Erittäin mieto ja hellävarainen ihon puhdistaja. Se vaahtoaa miedosti ja siinä on hento tuoksu. Suihkugeeli on erittäin riittoisaa, sillä pieni määrä kerralla riittää. Soveltuu erinomaisesti jatkuvaan käyttöön. Käytetään: herkän ja rasittuneen ihon päivittäiseen pesuun. Soveltuu erittäin hyvin myös pahasti ärtyneelle iholle sekä intiimialueella käytettäväksi. Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä tuoreiden kasvien uutteet: limetti, laventeli, malva ja korte. Ei sisällä sodium laureth sulfaattia.

Emäksinen käsivoide pH 7,5

Korjaava, uudistava ja hoitava voide päivittäiseen käyttöön. Soveltuu erinomaisesti myös emäksisten käsikylpyjen jälkihoidoksi. Käytetään: päivittäiseen käsien hoitoon. Käsien pesun, desinfioinnin, astioiden pesun, siivouksen jne. jälkeen. Käsistä tulee miellyttävän tuntuiset ja huolitellut, ilman rasvaisuutta. Vaikuttavat aineet: emäksisten mineraaliaineiden lisäksi, hoitavaa manteli-öljyä, keto-orvokkia, laventelia, ureaa ja E-vitamiinia antioksidanttina ja vapaiden radikaalien kiinniottajana.

Emäksinen selluliittigeeli pH 7,5

Avaa ihon hellävaraisesti ja tekee siitä hengittävän. Ihoon varastoituneet hapot irtoavat ja mineraalit sitovat ne itseensä. Vegetol-levät antavat geelille turvotusta poistavan vaikutuksen ja inkivääri rauhoittaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Käytetään: geeliä hierotaan ongelmakohtiin emäksisen kylvyn jälkeen. Sitä voi myös hieroa reisiin ennen urheilua, tai levittää emäksisten painehauteiden alle. Vaikuttavat aineet: emäksisten mineraaliaineiden lisäksi levä, inkivääri, lilja (ruscus), talvikki.