wellnesstara.com

Tuotteet/palvelut

Luonnollista:

Käytämme tuoreiden kasvien uutteita kuten: orvokki, mandariini, appelsiini, korte, luhtalitukka, jojobaöljy ja porkkanaöljy. Ne sisältävät mm. iholle tärkeitä vitamiineja A, E ja C. Puhtaat luonnolliset raaka-aineet ovat hoitosarjamme ydin.

Tehokasta:

Korkealaatuiset luonnonöljyt yhdistettynä luonnollisiin raaka-aineisiin, ravitsevat ihoa juuri siltä, missä siihen on tarvetta. Voiteet hoitavat ihoa, mutta eivät tuki, eivätkä rasita ihohuokosia. Huolella valitut, toisiinsa sopivat raaka-aineet muodostavat koostumuksen, jonka ansiosta tehokkaat vaikutusaineet, kuten vitamiinit E, F ja B, kulkeutuvat juuri sinne, missä iho sitä tarvitsee.

Ihoa suojaavaa:

Voiteiden ainutlaatuinen pH-arvo elvyttää ihon omaa luonnollista kykyä kosteuttaa itse itseään. Ihon halkeamat ja rypyt tasoittuvat, ja ihon rakenne paranee. Voiteiden mineraalit ehkäisevät ihon kivennäisaineiden katoamista sekä ihon vanhenemisprosessia.

Soluja suojaavaa:

Kun ihon pintakerrosta ravitaan vitamiineilla, kosteudella ja mineraaleilla, iho hengittää ja voi hyvin.

Tuotteet ovat puhtaita:

Kaikki luonnolliset uutteet on tislattu vesihöyryssä luonnonkasveista. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia apuaineita eivätkä liuottimia. Eivät sisällä synteettistä kemiaa (ei aniliinia, eikä sen johdannaisia) eivätkä lisäaineita (ei orgaanisia halogeeniyhdisteitä ym.)

Ei tuotteita eläinkunnasta:

Kaikki raaka- ja valmistusaineet ovat peräisin elävästä kasvikunnasta. Kaikki uutteet, myös alkoholilla valmistetut, tislataan alkoholittomiksi.

Ei alkoholipitoisia tai liuottimia

Tuotteet eivät sisällä alkoholipitoisia säilytysaineita, vettä sitovia, rasvaa sulattavia aineita.

Ei raakaöljyjalosteita:

Raaka-aineet ovat erittäin puhtaita. Ne eivät sisällä polysyklisiä hiilivetyvalmisteita, aniliinia, fenolia jne. Tuotteissa ei ole käytetty sodium laureth sulfaattia (SLS) eikä lanoliinia, vaseliinia, silikonia eikä alumiiniyhdisteitä.

Ei synteettisiä aineita:

Ei väriaineita, eikä synteettisiä aromiaineita.